maanantai 8. kesäkuuta 2015

Uudet kengät

Minulla on nyt uudet kengät. Monella juoksusaitilla ihmiset julkaisevat kuvia kengistään ja ovat sitten tavattoman tohkeissaan niistä. Se ilo on sinänsä kovin mukavaa.




Minä en saa kengistä sellaista riemua. Ne ovat kengät. Toivottavasti ovat hyvät. Niissä lukee Salomon SpikeCross3 ja niissä on nastoja punaisissa pohjissa. Edelliset nastakengät ovat pysyvästi kuraantuneina paljon uskottavamman näköiset. Näillä uusilla ei oikein uskalla vielä kunnon mutalikkoon edes mennä.


  

Uudet oli kuitenkin pakko ostaa, koska edeltäjät, varsin mainioiksi havaitut Inov oroc 340:t alkavat olla jo sen verran tallatut, etten ole varma ovatko ne enää juostavissa, kun on aika mennä Kolille. Nyt on yllinkyllin aikaa sisäänajaa nuo uudet.

Joku urheilija käyttäisi varmaan muutaman parin loppuunkin kesän aikana.


Alkuperäinen ajatus oli ostaa toiset nasta -Inovit, mutta kun niitä ei löytynyt mistään niin päädyin Salomoneihin. Salomonin lesti on kuulopuheiden mukaan sitäpaitsi hieman Inovia leveämpi, joten Salomon voi olla minulle jopa parempi. Ensivaikutelma parinkymmenen kilometrin jälkeen on ainakin hyvä.

Myyjä yritti näin kesäaikaan tyrkyttää samasta kengätä nastatonta versiota, mutta Vaarat aiemmin kiertäneiden mukaan nastat ovat Kolilla paremmat. Uskon heitä. Onneksi nastareita löytyi kaupan varastosta. Pieni pohdinta tosin jäi vielä päälle, että olisko sittenkin pitänyt ottaa aavistuksen pienempi koko. Toisaalta pienemän koon kanssa asiaa pähkittäisiin nyt ehkä toisin päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti