keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Himmailu alkoi

Alle viikko kisaan.

Toissa viikonloppuna oli pisin lenkki millä koitokseen valmistaudutaan. Se oli 26,4 km. Aikaa kului tolkuttomasti ja käytetty aika huomoiden pitänee ottaa aika paljon ruokaakin mukaan.

Alustava suunnitelma on alkaa syömään jossain puolentoista tunnin kohdalla ja mutustella jotain pientä n. puolen tunnin välein. Tuo "jotain pientä" tullee olemaan erilaisia energiapatukoita, jotain vehnäpohjaoista leipää ja lopppumatkasta myös energiageelejä.

26 kilsan lenkki tuntui yllättävän ikävästi jalkapohjissa. Reittivalinnan takia tosin vaihdoin nastarit katulenkkareihin 17 kilometrin kohdalla ja toivon, että tämä poikkeuksellinen kipeytyminen johtui niistä.

Nyt on aloiteltu varovainen lepäily ja tällä viikolla ei enää juosta pitkää matkaa. Vime viikolla meni kymppi ja tällä viikolla enää vitonen.

Nyt kun koitokseen ei enää voi harjoitella alkaa olla sellainen olo, että olisi jo kiva päästä juoksemaan, että se olisi nopeammin ohi. Säätiedotus lupaa ihan kelvollista keliä eikä pelätystä sateesta ole vielä mitään viitteitä. Ei siis tarvitse mennä kiirellä ostamaan sadevarusteita. Syksy on kuitenkin viilentänyt kelejä niin, että takki pitänee pukea ihan päällekin repussa kantamisen sijaan. Myös hanskojen mukaan otto on harkinnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti