maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kohta taas juoksemaan.

Juoksutaukoa on on nyt takana n. kolme viikkoa. Ahdistaa. Vaarat lähenevät ja saavutettu vähäinen juoksukunto on kovaa kyytiä hiipumassa pidetyn katkon vuoksi.

Kerran tosin kävin vähän kokeilemassa: Ensin varovaista juoksua 5-fingerseillä. Siitä ei tullut mitään. Kengät piti käydä vaihtamassa sadan metrin säryn jälkeen Asicsin normilenkkareihin. Niillä pystyi juoksemaan joen vartta 5 kilometriä ilman, että särky olisi matkan aikana pahentunut yhtään. Oli havaittavissa vahvaa ylivarovaisuuttaa liikkumisessa kun vitosen matkalla tuntui 3 kertaa siltä, että oli ihan lähellä, että jalka olisi taittunut uudestaan. Yleensä tuollaista tunnetta ei ole ikinä.

Vaikka koelenkki sujuikin varsin hyvin, tuntui silti järkevältä lepuuttaa koipea vielä hieman pidempään. Niinpä tuli keskityttyä primääriharrastukseen eli melomiseen. Jalat eivät siinä juoksua ajatellen juurikaan vahvistu eikä hengityskään ole erityisen kovilla, mutta pääasia että jotenkin pääsi liikkumaan. Tuloksena 100+  kilometriä merellä ja järvissä.  ..Niin ja ykköspalkinto paljumelonnan MM-kisoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti