lauantai 10. lokakuuta 2015

Palautuminen

Itse kisailta oli ihmeen kivuton. Juoksun jälkeiseen akuuttiin palautumiseen auttoi varmasti kylpylän kylmävesiallas merkittävästi. Hiertymiä ei tullut jalkoihin eikä nänneihin eikä minnekään muuallekaan. Rakoiltakin vältyin.

Tuntui vieläpä, että omat jalat oisivat olleet paljon paremmassa kunnossa kuin mitä kavereiden liikkumisesta voi päätellä heidän mahdollisista tuntemuksistaan.

Sunnuntaina sain säryissä kaverit kiinni. Paluumatkalla autosta nouseminen muutaman tunnin istumisen jälkeen oli haastavaa, vaikeaa ja kivuliasta.
Radan korkeuskäyrä on printattu oivallisesti numerolappuun (ylösalaisin), mistä sitä on helppo seurata pitkin kisaa. Harmi että huomasin tuon kisaviikonloppua seuraavana lauantaina.




Maanantaina päätin hyötyliikkua työpaikan portaikon kuudenteen kerrokseen. Se meni aika sujuvasti, mutta päivän mittaan paikat jumiutuivat taas niin että kävely oli köpöttelyä

Tiistaina toinen jalkapohja alkoi särkeä, mutta keskiviikkoon mennessä särky on kokonaan kaikonnut.
Pari kynttä on mustunut aika jännän näköisiksi, mutta saattavat hyvinkin pysyä kiinni.

Keskiviikkona olo on jo samanlainen kuin ennen kisaa, paitsi että kisaviikonlopun aikana painoa on tullut 1,5 kiloa lisää. Energiavajetta on ehkä ollut kisan aikana, mutta ei näköjään muuten.

Kuva-arvoitus tulevasta
Torstaina oli palauttavan kymmenen kilsan lenkin aika. Se meni normaalia hitaammin, mutta ilman sen suurempia ongelmia. Nyt on siis toivuttu ja tästä suunnataan kohti seuraavaa projektia, johon ilmoittautuminen tulikin jo hoidettua. Siitä myöhemmin.


...joitain saattaa kiinnostaa valmistautumisessa juostut kilometrimäärät:
(muuta liikuntaa on tietysti ollut myös, mutta tässä vain polkujuoksut)

Edeltävä talvi: n. 10 km/vko
Toukokuu: 81,6 
Kesäkuu: 82,2 
Heinäkuu: 44,5 (nilkan nyrjähdys).
Elokuu: 106,6 
Syyskuu: 81

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti